lux-a-flux

Business Solutions

Services

Network Installations 

ERP programming 

Automation 

Voice Over IP platform go

Telephone & Wireless  

Time Registration 

IP Camera surveilance

Acounting Software

Web Building & Hosting Learn more

News

Release PBX GUI 5.24.0

Nieuw :

N/A

Updates :

--- Mixed Belgroepen ---
  -> toepassing controle en CallerID (Gedrag bij doorschakeling) bij externe telefoonnummers

Bug fixes :

--- SIP Accounts ---
  -> Fixed probleem met lange laadtijd van de grafiek met registratietijden
--- Notfy @ Mail ---
  -> Fixed probleem van onvolledige informatie in de historiek

...

Nieuwe Draadloze dect Telefoon Yealink nu beschikbaar  ...

Popsy 3.2 is in release !!

...

an image

Voice over IP wordt ook wel eens gerefereerd met de termen 'internet-telefonie' of 'IP-telefonie'. Internet-telefonie is een term die de indruk kan doen ontstaan dat er een internetverbinding nodig is om gebruik te kunnen maken van VoIP (uitgesproken als vojp). In wezen is er een IP-netwerk nodig, waarvan hét internet een vorm is. Daarom is de term 'IP-telefonie' te prefereren.

IP-telefonie maakt gebruik van het Internet Protocol of dus het protocol dat gebruikt wordt in een computernetwerk voor communicatie tussen de verschillende apparaten die op dit netwerk zijn aangesloten. In ieder bedrijf komen we een netwerk tegen die de verschillende pc's in staat stelt met elkaar en ook met netwerkbronnen zoals een fileserver of printer te communiceren.

We gaan van dit computernetwerk gebruik maken om ook de telefonie via dit datanetwerk te laten verlopen. Het resultaat is dat onze uitgesproken woorden via het IP-netwerk reizen naar hun bestemming. Letterlijk vertaald komen we bij de Engelse term "Voice over IP".

Meer

Centrales

Een online of hosted telefooncentrale zorgt ervoor dat U geen telefooncentrale hoeft aan te kopen en te plaatsen in het bedrijf. Ook onderhoud, beveiliging en upgrades behoren dus tot het verleden.
De online VoIP-centrale laat zich zeer gemakkelijk uitbreiden en kan dus steeds op maat van de onderneming mee groeien. U heeft ten allen tijde volledige controle.

Meer