lux-a-flux

Business Solutions

Services

Network Installations 

ERP programming 

Automation 

Voice Over IP platform go

Telephone & Wireless  

Time Registration 

IP Camera surveilance

Acounting Software

Web Building & Hosting Learn more

News

Release PBX GUI 5.24.0

Nieuw :

N/A

Updates :

--- Mixed Belgroepen ---
  -> toepassing controle en CallerID (Gedrag bij doorschakeling) bij externe telefoonnummers

Bug fixes :

--- SIP Accounts ---
  -> Fixed probleem met lange laadtijd van de grafiek met registratietijden
--- Notfy @ Mail ---
  -> Fixed probleem van onvolledige informatie in de historiek

...

Nieuwe Draadloze dect Telefoon Yealink nu beschikbaar  ...

Popsy 3.2 is in release !!

...

Popsy

Popsy biedt u een waaier aan modules aan waarvoor u kan opteren naargelang uw activiteit. Om er een paar te noemen : met de module Excel Add-in kunt u uw resultaten op eenvoudige wijze analyseren en exploiteren, de afschrijvings- en balansmodules zijn onmisbare hulpmiddelen in de boekhoudsector. De Isabel gecertifieerde bank link module, de analytische module, het beheer van de tresaurie en Intrastat-beheer zijn maar voordelen van de talrijke hulpmiddelen voor het voeren van uw boekhouding.

Onze ERP systemen zijn helemaal aangepast om naadloos met popsy samen te werken . Er zijn tal van import en export mogelijkheden zodat uzelf de vinger aan de pols kan houden. de belangrijkste cijfergegevens , in een formaat dat het best bij uw werkwijze past. 

More Info

Allegro

Cloud computing is een meer populair aspect van IT-technologie. Het is kosteneffectief en biedt meer flexibiliteit. Maar wat is cloud computing ? Cloud computing geeft toegang tot een gedeelde groep van netwerken, servers, opslag, applicaties en ga zo maar door. Maar in plaats van deze zelf te controleren, worden deze diensten geleverd van buiten af de organisatie, ergens in een ‘cloud’. De werkelijke locatie is van weinig belang , maar wat telt is dat de services toegankelijk zijn vanaf elke locatie in de wereld. Door het groeperen van deze faciliteiten, kan de cloud-dienstverlener een gemakkelijkere manier van aanpassen van schaalbaarheid bieden en dus voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Cloud-diensten worden meestal aangeboden via grote datacenters. Cloud computing kan zijn prive, bereikbaar met een groep gebruikers of organisaties, of het openbaar, of een combinatie van deze modellen.

More Info

Verschillende versies

Het Popsy Accounting gamma is bedoeld voor het boekhoudkundig beheer van zowel zeer kleine ondernemingen als grotere bedrijven die omvangrijkere volumes beheren  Natuurlijk zijn voor elk van deze versies de juiste interfaces voorhanden zodat de link met de ERP gegevens via SQL volledig samen gaan ..

More Info

Introduction

Allegro past perfect binnen de evolutie van ‘cloud computing’. De gebruikers hebben genoeg aan een internetverbinding en een computer. Alle informatie wordt bijgehouden en verwerkt in de ‘cloud’. Op deze website helpen wij u op weg naar de keuze in het juiste boekhoudpakket of beheer, dat volledig naar uw verwachtingen strookt en waarmee u met plezier gaat werken.

More Info