lux-a-flux

Business Solutions

Services

Network Installations 

ERP programming 

Automation 

Voice Over IP platform go

Telephone & Wireless  

Time Registration 

IP Camera surveilance

Acounting Software

Web Building & Hosting Learn more

News

Release PBX GUI 5.24.0

Nieuw :

N/A

Updates :

--- Mixed Belgroepen ---
  -> toepassing controle en CallerID (Gedrag bij doorschakeling) bij externe telefoonnummers

Bug fixes :

--- SIP Accounts ---
  -> Fixed probleem met lange laadtijd van de grafiek met registratietijden
--- Notfy @ Mail ---
  -> Fixed probleem van onvolledige informatie in de historiek

...

Nieuwe Draadloze dect Telefoon Yealink nu beschikbaar  ...

Popsy 3.2 is in release !!

...

Nomadesk

Nomadesk is online file sharing software waarmee via internet op afstand computerbestanden opgeslagen, beheerd en gedeeld kunnen worden. Nomadesk wordt ook op de PC of laptop zelf als cliëntversie geïnstalleerd. Via automatische synchronisatie worden de mappen en bestanden in de cloud en in de client-omgeving gelijk gehouden. De online variant dient hierbij direct als back-up en extra opslagmedium. Met een vanafprijs van 10 US Dollar per gebruiker per maand is de online file sharing tool met ongelimiteerde opslagruimte beschikbaar.


Off-site Backup Ahsay

Onze Severs zijn ook beschikbaar voor off-site backup met onze partner AhsayAhsay Online Backup Manager (OBM)
AhsayOBM is de meest krachtige backup-applicatie. Uitgebreide mogelijkheden en standaard met alle modules voor de backup van bestanden, databases en mailservers. Voor de backup van 1 of meerdere servers.

Ahsay A-Click Backup (ACB)
De eenvoudige versie van de Ahsay OBM. Heeft een gemakkelijk te gebruiken interface. Ondersteund geen databases. De Ahsay ACB is geschikt voor PC, Laptop en MAC. Ook zeer geschikt om door eindgebruikers bedient te worden.


Read more

Hoe werkt het 


Hoe gebruiksvriendelijk is de online filesharing tool


Nomadesk is een gebruiksvriendelijke tool die solide in elkaar zit. Het beschikt onder andere over een Nederlandstalige interface. Alles wat automatisch zou moeten verlopen, gebeurt ook. Automatische synchronisatie tussen de cliënt en de cloud versie en e-mail notificaties bij wijzigingen op bestands- of kluisniveau zijn voorbeelden hiervan. Documenten kunnen online via de Zoho writer bewerkt en opgeslagen worden en dit werkt prima. Er zijn apps voor zowel de iPad als Android .

Hoe veilig is deze online software?


De online software wordt via een 256-bit encryptie beveiligd. Wanneer de applicatie afgesloten wordt, wordt de zogeheten vault (kluis) onzichtbaar. De uptime is 99,99%. Bij diefstal of verlies van de computer of laptop kan de kluis met mappen en bestanden op afstand vernietigd worden. Deze zogeheten Theftguard functie werkt met een unieke code in combinatie met het opgegeven wachtwoord.

Is Nomadesk betaalbaar?


Nomadesk kost 10 US Dollar per gebruiker per maand. De online opslagruimte is hierbij ongelimiteerd. Vergelijking: DropBox heeft een prijs van circa 9 US Dollar per gebruiker per maand bij een datalimiet van 100 gigabyte. 

>